18/05/2020 08:22

Δεν λέει να πέσει η θερμοκρασία – Συνεχίζουμε σταθερά με 40αρια

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 39 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 36 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια, και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Στο εσωτερικό και τα ορεινά δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία, ενώ στα παράλια αναμένεται σταδιακά πτώση, παραμένοντας ωστόσο αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Tags:
Cheap Website Traffic