06/05/2020 17:48

Από καναπέ ξεκίνησε η πυρκαγιά στην οικία όπου εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο Παραλίμνι

Από καναπέ ξεκίνησε η πυρκαγιά στην οικία όπου εντοπίστηκε νεκρή αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 44 ετών, στο Παραλίμνι.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στη μία το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε οικία στο Παραλίμνι η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου. Από τον έλεγχο που έγινε στην οικία εντοπίστηκε σε υπνοδωμάτιο, στο οποίο δεν επεκτάθηκε η πυρκαγιά, νεκρή η 44χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού».

Πρόσθεσε ότι τη σκηνή επισκέφθηκαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου καθώς και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, «τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται. Τα αίτια θανάτου της 44χρονης θα εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της».

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από καναπέ που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο όπου εντοπίστηκε η 44χρονη γυναίκα και εικάζεται ότι ο θάνατος της προήλθε από αναθυμιάσεις που εισέπνευσε.

Σημειώνεται ότι η διώροφη κατοικία βρίσκεται στο κέντρο του Παραλιμνίου και η ιδιοκτήτρια της είναι αλλοδαπή, μόνιμος κάτοικος Κύπρου που διατηρούσε επιχείρηση στον Πρωταρά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: