29/04/2020 20:57

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί από ομάδα νεαρών που έπαιζαν ποδόσφαιρο στη Λεμεσό

Υπόθεση επίθεσης, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, ληστείας και παραβίασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού εναντίον νεαρών που εντοπίστηκαν να παίζουν ποδόσφαιρο σε περιοχή του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία ότι περίπου 15 νεαρά πρόσωπα έπαιζαν ποδόσφαιρο σε γήπεδο μίνι φουτμπόλ  στον Άγιο Αθανάσιο, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα.

Με την άφιξη των αστυνομικών, οι νεαροί φέρεται να κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους και ακολούθως να τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια λοχίας της Αστυνομίας, της οποίας απέσπασαν και το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, κάποιοι νεαροί συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση, ενώ γίνονται εξετάσεις για εντοπισμό και των υπολοίπων, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Η Αστυνομία, κατέληξε, διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της επίθεσης, της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, της ληστείας και της παραβίασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Tags: