24/04/2020 12:05

Άλκηστη Βασιλείου – Η νεαρή ασφαλιστικός σύμβουλος μας μιλά για τις μικρές χαρές της ζωής της!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε πραγματικά χαρούμενη;

Σίγουρα στη ζωή υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στη ψυχολογία μας, όμως έχω μάθει να βλέπω σε καθετί την θετική του πλευρά, να είμαι χαρούμενη για τα απλά και τα καθημερινά όπως και για τα όμορφα που έχω στη ζωή μου. Όταν ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για τη ζωή τους καθημερινά από σοβαρές ασθένειες, το γεγονός ότι ζω με κάνει χαρούμενη.

Τι σας κάνει να γελάτε με την καρδιά σας;
Γελάω με την καρδιά μου όταν στον ελεύθερο μου χρόνο παρακολουθώ την αγαπημένη μου σειρά στην τηλεόραση η οποία έχει κωμικό χαρακτήρα, όταν περνώ χρόνο με τις αδελφές μου αστειευόμαστε μεταξύ μας. Επίσης, γελάω πολύ με το σκυλάκι μου.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος στόχος σας, για τους επόμενους μήνες;
Ο μεγαλύτερος μου στόχος για τους επόμενους μήνες είναι να παραμείνω υγιής, όχι μόνο εγώ αλλά και τα αγαπημένα μου πρόσωπα και να επιστρέψω πίσω στο χώρο εργασίας μου με περισσότερη αγάπη και αφοσίωση στους πελάτες μου ώστε να βρούμε μαζί λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν και να ανακαλύψουμε καινούργιες ασφαλιστικές ανάγκες.

Εάν θα μπορούσατε να ταξιδέψετε αυτή την στιγμή, που θα πηγαίνατε;
Όνειρο μου από μικρή είναι να ταξιδέψω στη Χαβάη, γι΄αυτό και αν είχα την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να ταξιδέψω εκεί, θα το έκανα. Θεωρώ ότι είναι ένας επίγειος παράδεισος με απίστευτα τοπία από καταρράκτες, πράσινες βουνοπλαγιές και καταγάλανα νερά.

Τι σας εμπνέει περισσότερο;
Προσωπικά με εμπνέουν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν στόχους στη ζωή τους, που κάνουν τα λόγια τους πράξη, αυτοί που εκφράζονται ελεύθερα χωρίς δεύτερη σκέψη και φόβο, που παίρνουν μολύβι και χαρτί και δημιουργούν τις σελίδες της ζωής τους μόνοι τους, χωρίς να εξαρτώνται από κανένα, που έχουν τη φιλία ψηλά και είναι ειλικρινείς με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό τους. Επίσης με εμπνέει η θάλασσα και οι ηλιόλουστες μέρες.

Τι σας κάνει να αισθάνεστε χαρά;
Αισθάνομαι χαρά όταν ξημερώνει και υπάρχει ηρεμία και ειρήνη γύρω μου. Επίσης μου προσφέρει χαρά η μυρωδιά του καφέ. Ας μην ξεχνάμε όμως τη χαρά που νιώθω όταν περνώ χρόνο με την οικογένειά μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό!

Τι σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατή;
Πάντοτε με έκανε να αισθάνομαι πιο δυνατή η παρουσία των γονιών μου στη ζωή μου, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε μου βήμα, στην επιτυχία, στην αποτυχία, στην ευτυχία και τη δυστυχία. Τους οφείλω αυτό που είμαι σήμερα και όσα έχω καταφέρει στη ζωή μου, εύχομαι να μπορέσω να μεγαλώσω τα παιδιά μου όπως εμένα οι δικοί μου γονείς. Είναι υπέροχοι!

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας όνειρο;
Πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγάλο και μικρό όνειρο, όνειρα πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα, κάθε μέρα πρέπει να έχουμε ένα στόχο. Θα ήθελα να πετύχω πολλά πράγματα στη ζωή μου, όμως αν πρέπει να πω ένα όνειρο που να τα περιλαμβάνει όλα θα έλεγα ότι το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να είμαι υγιής για να μπορώ να κάνω όνειρα γιατί χωρίς όνειρα η ζωή παραμένει σταθερή και αδρανής.

Τι μάθατε μέσα από όλο αυτό που βιώνουμε σήμερα;
Με λύπη έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι από εμάς χρειάστηκε να φτάσουμε στο σημείο να δούμε τις ζωές μας να απειλούνται από ένα ιό για να εκτιμήσουμε τα απλά και καθημερινά πράγματα. Πιστεύω ότι πρέπει να δούμε γύρω μας και να επαναξιολογήσουμε τις ομορφιές της φύσης, τη ζεστασιά του σπιτιού μας αλλά και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάτι το οποίο θα έπρεπε να κάνουμε από καιρό.

Ποια είναι η μεγαλύτερή σας ευχή για το μέλλον;
Εύχομαι να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν αντέχει τη βία και δεν μπορώ να βλέπω να σκοτώνονται οι άνθρωποι (αν μπορείς να τους ονομάσεις ανθρώπους) μεταξύ τους, να σκοτώνουν αθώα παιδιά χωρίς έλεος. Επίσης εύχομαι υγεία και οι άνθρωποι να συνεχίσουν να ζουν την κάθε μέρα τους σαν να είναι η τελευταία.

Η Άλκηστη Βασιλείου είναι ασφαλιστικός σύμβουλος στην ECA Insurance και μπορείτε να την βρείτε στο τηλέφωνο 99 741 686. Το γραφείο εξυπηρετεί όλη την Κύπρο, ενώ αυτές τις μέρες η εξυπηρέτηση γίνεται εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου για την ασφάλεια όλων μας, ενώ βρίσκεστε στην άνεση του σπιτιού σας.

Facebook: www.facebook.com/eca.insurance
Instagram: @eca_insurance

 

Tags: