10/04/2020 14:30

Συνολικά 31 άτομα με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Συνολικά 31 άτομα με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από τους 31 ασθενείς, τρία άτομα νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζονται πιο στενή υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ καλή.

Σήμερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ένα άτομο που εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακόμα αργότερα σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αναφοράς μία 71χρονη Ε/κ, η οποία νοσηλευόταν στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Πάφου και χθες εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Εν τω μεταξύ αναμένεται ότι σήμερα θα δοθούν δύο εξιτήρια και οι ασθενείς θα μεταφερθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Σημειώνεται ότι το ένα εξιτήριο θα δοθεί σε άτομο που νοσηλευόταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Αναφοράς με αναπνευστική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έλαβε εξιτήριο ένα άτομο το οποίο μετέβη σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.