06/04/2020 07:01

Ματιά στον καιρό

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες µετά το µεσηµέρι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση κατά το τριήµερο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΚΥΠΕ

Tags: