28/03/2020 08:43

Απόπειρα φόνου κατά ηλικιωμένης – Συλλήψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 27 και 29 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για απόπειρα φόνου σε βάρος 79χρονης στο διαμέρισμα Μόρφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής από 79χρονη κάτοικο χωριού του διαμερίσματος Μόρφου ότι, 20 λεπτά προηγουμένως, δύο πρόσωπα εισήλθαν στην κατοικία της και το ένα από αυτά προσπάθησε να την στραγγαλίσει με τα χέρια του.

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη, αυτή αντιστάθηκε και αφού κτύπησε τα χέρια του δράστη με κάποιο αντικείμενο, κατάφερε να του ξεφύγει, ενώ ταυτόχρονα, οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή την οποία απέκλεισαν, ενώ κατά τη διενέργεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 27 και 29 ετών.

Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο.

Οι δύο φερόμενοι δράστες, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Tags: