24/03/2020 15:07

Ορθές οι αποφάσεις της Κυβέρνησης, να ληφθούν μέτρα και για οικονομία, λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Τη θέση ότι οι αποφάσεις της Κυβέρνησης για διασφάλισης της υγείας και ασφάλειας των πολιτών είναι «σωστές και επιβεβλημένες» εκφράζει η Δημοκρατική Παράταξη, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα πρέπει επίσης να προωθηθούν μέτρα και για την οικονομία.

Σε ανακοίνωσή του κόμματος αναφέρεται για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ότι η κυβέρνηση οφείλει να τα «εφαρμόσει πιστά και με κάθε αυστηρότητα» και ότι οι πολίτες θα πρέπει «να ανταποκριθούν στις ευθύνες έναντι των εαυτών τους, των οικογενειών τους και έναντι της κοινωνίας γενικότερα. Μέτρα, προστίθεται, «πρέπει να προωθηθούν και για την οικονομία, τα προβλήματα στην οποία, λόγω της πανδημίας είναι ήδη ψηλαφητά» και αναφέρεται ειδικότερα στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Αναφέρεται ακόμη ότι η Δημοκρατική Παράταξη θα συμμετέχει «με εποικοδομητικό και δημιουργικό τρόπο» στην απογευματινή σύσκεψη για την οικονομία, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι πρέπει να διαμορφωθεί φόρμουλα, ώστε τα νέα δάνεια και οι αναδιαρθρώσεις που θα δοθούν σε δανειολήπτες που αποδεδειγμένα επηρεάστηκαν από την πανδημία και τις επιπτώσεις της, δεν θα ταξινομηθούν ως κόκκινα δάνεια».

ΚΥΠΕ

Cheap Website Traffic