23/03/2020 12:15

Καιρός με συννεφιές και σκόνη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναµένεται να αυξηθούν από το µεσηµέρι της Πέµπτης και µετά.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια αλλά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά ή και σε περιοχές στα νότια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 Μποφόρ ενώ στα δυτικά παράλια θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν, µετά το µεσηµέρι, µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Πέµπτη, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ από αργά το απόγευµα και µετά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο και θα κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Tags:
Cheap Website Traffic