18/03/2020 19:06

Στο ΓΝ Πάφου την Πέμπτη ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού – Πάφου

Επίσκεψη στην Πάφο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη το πρωί ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού – Πάφου, Χρίστος Νικολάου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που προέκυψαν στο κρατικό νοσηλευτήριο μετά και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες .

Ο κ. Νικολάου αναμένεται να παρακαθίσει σε σύσκεψη στις 10:00 αύριο το πρωί με τον Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρο Γεωργίου καθώς και την Επιτροπή Κρίσεως του Νοσοκομείου Πάφου που έχει συσταθεί.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης ο κ. Νικολάου θα τύχει ενημέρωσης για όλα τα ζητήματα που προέκυψαν με στόχο την τροχοδρόμηση δράσεων ώστε το Νοσοκομείο Πάφου να επανέλθει στην κανονική του λειτουργία το συντομότερο δυνατό.

Το Νοσοκομείο είναι κλειστό και σήμερα, ωστόσο λειτουργεί το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, η Μονάδα Αιμοκάθαρσης και η Μονάδα Θαλασσαιμίας

Στο Νοσοκομείο Πάφου αναμένεται να μεταβούν αύριο και οι βουλευτές της Επαρχίας Πάφου, Κώστας Κωνσταντίνου του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Φακοντής του ΑΚΕΛ, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης του ΔΗΚΟ και Ηλίας Μυριάνθους του Κ.Σ. ΕΔΕΚ , προκειμένου να σπαραστούν στη σύσκεψη.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic