16/03/2020 11:48

Δείτε τον καιρό – Από αύριο μας βοηθά να μείνουμε σπίτι!

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά ψυχρή αέρια μάζα αναμένεται από αύριο.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος. Σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και μέχρι τις αυγινές ώρες αναμένονται τοπικά βροχές ή και καταιγίδα, ξεκινώντας από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με τα φαινόμενα να περιορίζονται σε έκταση μετά το μεσημέρι. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. H θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και πολύ πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΚΥΠΕ

Tags: