12/03/2020 12:33

Σε ημικεκλεισμένων των θυρών συνεδρία η Ολομέλεια της Βουλής αύριο Παρασκευή

Η απόφαση του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και των κοινοβουλευτικών κομμάτων είναι να συνέλθει σε «ημικεκλεισμένη» των θυρών συνεδρία, η Ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή

Με βάση την ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Βουλής Πάρη Ποταμίτη, λόγω των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και ειδικά του διατάγματος για τις συγκεντρώσεις ατόμων που πρέπει να είναι κάτω από 75 άτομα, η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί μόνο με τους Βουλευτές και το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό υποστήριξης.

Σύμφωνα με τον κ. Ποταμίτη, συνεργάτες ή δημοσιογράφοι δεν θα μπορούν να παρίστανται στην αίθουσα της Ολομέλειας, αλλά επειδή η συνεδρία θα μεταδίδεται απ` ευθείας από την τηλεόραση θα μπορούν όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Περαιτέρω ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής ανακοίνωσε ότι για τους δημοσιογράφους που επιθυμούν να παραστούν στο χώρο της Βουλής θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο σαλονάκι της καντίνας με όλη την ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Βουλής και τα μέλη της Αντιπροσωπείας της Βουλής που τον συνόδευσαν στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ελλάδα τελούν από το πρωινό της Τρίτης σε αυτοπεριορισμό συμμορφούμενοι με τις αρχικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και παρόλο ότι αυτές στη συνέχεια άλλαξαν αφαιρώντας τα άτομα που προέρχονται από την Ελλάδα από τη λίστα των ατόμων που υποχρεούνται σε αυτό περιορισμό.

Σε αυτοπεριορισμό ανακοίνωσε ότι τελούσε και ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, που επίσης επειδή επέστρεψε από την Ελλάδα.

Σε συνεδρία θα συνέλθει νωρίτερα, στις 8.30 π.μ., η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών.

Tags:
Cheap Website Traffic