12/03/2020 19:45

Η Cablenet διέθεσε στο ΡΙΚ τη μετάδοση σημαντικών ποδοσφαιρικων συναντήσεων

H Cablenet ανακοίνωσε ότι θα αποφάσισε να διαθέσει αριθμό ποδοσφαιρικών παιγνιδιών για μετάδοση από το ΡΙΚ, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τους αγώνες τα παιχνίδια (ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 14/3, ΠΑΦΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 15/3 και ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ 21/3) που είναι προγραμματισμένα να μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια cablenetsports1HD ή/και cablenetsports2HD, θα μεταδοθούν και σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη στο ΡΙΚ HD ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες των μεγαλύτερων κυπριακών ομάδων από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού τους.

«Η Cablenet λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις τελευταίες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αρμόδιων Κυπριακών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή πρόληψη στην αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης που βιώνουμε. Η ασφάλεια του προσωπικού μας, των Συνδρομητών, των πολιτών, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Cablenet.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: