07/03/2020 11:26

Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρο να κλέβει μπυραρία στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής. Ο ύποπτος εντοπίστηκε από τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, εντός του καταστήματος κατά το χρόνο της διάρρηξης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Παρασκευής, ιδιοκτήτης μπυραρίας στην Αγία Νάπα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι διαπράχθηκε διάρρηξη στο υποστατικό του, αναφέροντας ότι ο ύποπτος βρίσκεται εντός του υποστατικού. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 27χρονο, ο οποίος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την παρουσία στο υποστατικό, ενώ μετά από έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα κατσαβίδι και ένα φαναράκι.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε η διάρρηξη του υποστατικού, ενώ επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιαστεί η ταμειακή μηχανή και ένα μπιλιάρδο που βρισκόταν εντός της μπυραρίας. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, από την ταμειακή μηχανή κλάπηκαν 10 ευρώ σε κέρματα και από το μπιλιάρδο κλάπηκαν 50 ευρώ σε κέρματα.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων. Εναντίον του διερευνάται επίσης υπόθεση παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία, αφού από τις εξετάσεις που έγιναν για εξακρίβωση των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι αυτός διέμενε παράνομα στην Κύπρο, από τον Ιούνιο του 2018.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Tags: