06/03/2020 17:02

Ελισάβετ Μιχαήλ και Άλκηστη Βασιλείου Προστάτευσε το μέλλον σου!

Οι ασφαλιστικές σύμβουλοι της ECA Insurance μας μιλούν για το πόσο σημαντικές είναι οι ασφάλειες στην ζωή μας.

Πως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις ασφάλειες;
Ε.:
Η κλήση μου προς τον τομέα των ασφαλειών ουσιαστικά είχε φανεί από πολύ νωρίς όταν εργαζόμουν στην Τράπεζα Κύπρου, όπου μέσω της εργασίας μου έδινα ασφαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που απασχολούσαν τους πελάτες μας. Στη συνέχεια μου δόθηκε η ευκαιρία να μπω στο τμήμα bank assurance της τράπεζας (ασφάλειες μέσω τράπεζας) όπου ανακάλυψα ότι αυτό το κομμάτι της δουλειάς με εκφράζει πάρα πολύ και δεν το βλέπω σαν επάγγελμα, αλλά σαν λειτούργημα. Σου δίνει την ευκαιρία να λύνεις τα προβλήματα των πελατών σου και να είσαι δίπλα τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Α.: Αποφάσισα να ασχοληθώ με τις ασφάλειες εντελώς τυχαία, όταν με ενημέρωσε η μητέρα μου ότι στην Eurolife υπήρχαν «ανοιχτές» θέσεις ασφαλιστικού συμβούλου. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα και παρότι ασχολούμαι με την μουσική και είμαι καθηγήτρια μουσικής, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Μετά από πολύωρη εκπαίδευση και κατάρτιση, άρχισα να βοηθώ τον κόσμο να λύνει τα ασφαλιστικά του προβλήματα. Στην πορεία ανακάλυψα ότι αυτό δεν είναι μόνο ένα επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής. Πέρασε ήδη ένας χρόνος όπου έχω καλύψει τους στόχους μου και συνεχίζω ακόμη πιο αποφασισμένη να προσφέρω στον συνάνθρωπό μου.

Τι υπηρεσίες μπορεί να βρει κάποιος στην ECA Insurance;
Ε.:
Το γραφείο μας συνεργάζεται αποκλειστικά με την ασφαλιστική εταιρεία κλάδου ζωής της EuroLife (του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου). Ο κλάδος ζωής σημαίνει την κάλυψη των πιο κάτω αναγκών:
A. Ασφάλεια ζωής (σε περίπτωση απώλειας ζωής, ανικανότητας ή ασθένειας)
B. Συνταξιοδοτικά προγράμματα
F. Σπουδαστικά προγράμματα
D. Προγράμματα υγείας
E. Αποταμιευτικά σχέδια – δημιουργία κεφαλαίου

Α.: Επίσης προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το γενικό κλάδο όπως:
Α. Ασφάλειες αυτοκινήτων
Β. Κατοικίων
Γ. Ασφάλειες ευθύνης εργοδότη
Δ. Ασφάλειες αστικής ευθύνης
Ε. Πολυκατοικιών
Ζ. Αλλοδαπών εργατών
Η. Κοινόχρηστων χώρων

ΑΛΚΗΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Γιατί κάποιος πρέπει να κάνει ασφάλεια ζωής, υγείας, αυτοκινήτου κλπ; Γιατί είναι απαραίτητο;
Ε.:
Πολύ απλά γιατί η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μας και η κάθε μια ασφάλεια είναι απαραίτητη για διάφορους λόγους.
Το σχέδιο υγείας για παράδειγμα είναι το πιο βασικό κατά την γνώμη μου γιατί ο ασθενής είναι σε θέση να πάρει τον έλεγχο της υγείας του στα χέρια του σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας (π.χ. καρκίνος, καρδιακές παθήσεις κλπ). Μπορεί να επιλέξει που και ποτέ θα νοσηλευτεί μεταξύ Κύπρου και εξωτερικού, με κόστος που μπορεί να καλύψει μέχρι και €2.000.000 με το σχέδιο Medica της Eurolife. Επίσης, η ασφάλεια αυτοκινήτου για παράδειγμα είναι υποχρεωτική από το νόμο και καλύπτει τυχών τραυματισμούς, ιατρικά έξοδα, όπως και ζημιές τόσο του ασφαλισμένου όσο και σε τρίτα πρόσωπα.

Α.: Για μένα η ασφάλεια ζωής είναι η πιο σημαντική. Είναι «must»! Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μια οικογένεια δεν έχει ασφάλεια ζωής! Σε περίπτωση απώλειας ζωής ενός γονέα, το ένα εκ των δυο εισοδημάτων παύει να υπάρχει, με αποτέλεσμα η οικογένεια να μην μπορεί να συνεχίσει να ζει με το ίδιο βιοτικό επίπεδο. Η ασφάλεια ζωής παρέχει τα κεφάλαια για να βοηθήσει την οικογένεια να παραμείνει στην ίδια οικονομική κατάσταση με πριν. Επίσης μπορεί να καλύψει δάνεια και λοιπές υποχρεώσεις ούτως ώστε, σε περίπτωση που ο γονιός δεν γυρίσει σπίτι, να μην αφήσει πίσω του χρέη στην οικογένειά του.

Πως είναι να δουλεύετε μαζί; Υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας;
Ε.:
Είναι πολύ όμορφο να δουλεύουμε μαζί, το χαιρόμαστε, παρά τις τόσες πολλές απαιτήσεις που έχει η δουλειά μας. Κάποιες φορές όταν πιεζόμαστε υπάρχουν και εκρήξεις (γέλια), τα οποία  διαρκούν μόνο για λίγα λεπτά. Μας αρέσει να ταξιδεύουμε μαζί για σεμινάρια, να ενημερώνουμε πελάτες σε ολόκληρη την Κύπρο και μετά την δουλειά να πηγαίνουμε για καφεδάκι ή φαγητό.

Ποια είναι τα όνειρά σας για το μέλλον; Που βλέπετε την ECA INSURANCE στο μέλλον;
A.: Τα όνειρά μας για το μέλλον είναι να βοηθάμε ολοένα και περισσοτέρους ανθρώπους να καλύπτουν τις ασφαλιστικές τους ανάγκες και να γίνουμε γνωστοί σε περισσότερο κόσμο, ώστε να μας εμπιστεύονται.

E.: Όνειρο και ευχή μας είναι να είναι καλά οι πελάτες μας και μακάρι ποτέ να μην χρειαστούν την ασφάλειά τους. Επίσης, εύχομαι η ECA Insurance να παραμείνει ένα αξιόπιστο γραφείο με ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας συστήνουν στους φίλους τους.

Βρείτε την ECA Insurance και τις ασφαλιστικές συμβούλους Ελισάβετ Μιχαήλ και Άλκηστη Βασιλείου στην οδό Δημητράκη Παπαμηλτιάδου στην Πόλη Χρυσοχού και στα τηλέφωνα 99 059460 και 99 741686. Το γραφείο εξυπηρετεί σε όλη την Κύπρο.

Facebook: www.facebook.com/eca.insurance
Instagram: @eca_insurance

Cheap Website Traffic