05/03/2020 11:54

Λεμεσός: Ναρκωτικά στην κατοχή νεαρών, ανάμεσα τους και ένας ανήλικος

Στη σύλληψη τριών προσώπων, 23, 19 και 17 χρόνων, προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ποσοτήτων κάνναβης στο αυτοκίνητο του πρώτου.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας, που διενεργούσαν περιπολία στη Λεμεσό, αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν εντός σταθμευμένου οχήματος, σε χώρο στάθμευσης της πόλης.

Από έλεγχο των στοιχείων τους διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χρονη και 17χρονο, κατοίκους Λεμεσού, ενώ από προκαταρκτική έρευνα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 32 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή του 17χρονου, εντοπίστηκε επίσης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 15 γραμμαρίων περίπου.

Οι δυο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος κλήθηκε και προσήλθε στα γραφεία της ΥΚΑΝ.

Στην παρουσία του 19χρονου διενεργήθηκε εκ νέου έρευνα στο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 23χρονος επίσης συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Tags: