03/03/2020 13:30

«Re-paint your Life» με τον χαρισματικό Yiannis Michael

Ο Yiannis Michael μας μιλά για το «Repaint your Life» και τη μοναδική βραδιά όπου υποδέχτηκε την κορυφαία «Iron Lady» Muniba Mazari.

Πάνε λίγες μέρες που ολοκληρώθηκε το μεγάλο σας event «Repaint your life» και που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Πως νιώθετε;

Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που αγγίξαμε τόσο πολύ κόσμο και που προσφέραμε έμπνευση για ένα καλύτερο αύριο. Το όραμα μου είναι να δημιουργήσω ένα κίνημα αυτοβελτίωσης με απώτερο σκοπό την προσωπική εξέλιξη του καθενός. Στις 7/2/20 ένιωσα ότι βρέθηκα λίγο πιο κοντά και έγινε ένα ακόμη βήμα προς το να πετύχω αυτό που ονειρεύομαι. Οι μικρές βελτιώσεις που κάνουμε καθημερινά, μακροπρόθεσμα οδηγούν σε σπουδαία αποτελέσματα. Είδα άτομα από διαφορετικές ηλικίες να δακρύζουν από συγκίνηση και να μου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για το ταξίδι που τους πρόσφερα. Για μένα αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή και σε αυτό το σημείο θέλω πω πόσο περήφανος νιώθω για την ομάδα μου που με στηρίζει. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τους χαρακτήρες και τα ταλέντα που έχουμε στην ομάδα του Re-paint your Life. Άνθρωποι που συμμεριζόμαστε το ίδιο όραμα και που ο κάθε ένας ξεχωριστά έδωσε τη δική του πινελιά στον υπέροχο πίνακα του «Re-paint your Life” volume 2.

Παρουσιάσατε το event σας έχοντας δίπλα σας μια γυναίκα γνωστή ανά το Παγκόσμιο ως ανθρωπιστή, ακτιβίστρια και «Iron Lady», την κα. Muniba Mazari. Μιλήστε μας για αυτή την συνεργασία. Πως προέκυψε;

Η κ. Muniba Mazari ήταν τελικά η καλύτερη επιλογή για να πάρει την σκυτάλη μετά την πρώτη μου φιλοξενουμένη κ. Simona Antzori. Το πρώτο event του “Re-paint your life” ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη για μένα και χρειαζόταν πολύ προσοχή για να κάνω την επόμενη μου επιλογή. Αυτή η γυναικά με άγγιξε από την πρώτη στιγμή που την είδα να εξιστορεί τη ζωή της διαδικτυακά. Θυμάμαι τόσο έντονα εκείνη τη μέρα όπου, ενώ απολάμβανα μια ηλιόλουστη μέρα στην παράλια με τον γιο μου, ξαφνικά πήρα ένα μήνυμα από μια πελάτισσά μου για να δω ένα inspirational βίντεο. Αυτό ήταν, είπα από μέσα μου γεμάτος συγκίνηση, Δόξα τω Θεό, βρήκα την επόμενη καλεσμένη. Η Muniba είναι ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη, ειλικρίνεια, ενθουσιασμό και πάθος για την ζωή. Αυτό που κρατώ στη μνήμη μου ήταν τα μαγικά της λόγια πριν ανέβω στη σκηνή «Γιάννη όταν οι προθέσεις σου είναι αγνές, μια ανώτερη δύναμη θα αναλάβει το έργο σου όταν ανέβεις στη σκηνή». Έτσι και έγινε, το κάτι μαγικό, το κάτι το μοναδικό!

Βρήκατε κοινό κώδικα επικοινωνίας με την Muniba Mazari;
Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, το οποίο είναι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής των συνάνθρωπων μας, που θέλουν και είναι πρόθυμοι να μας ακούσουν. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους, ώστε να απελευθερώσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να ζήσουν με νόημα τη ζωή τους.

Πως νιώσατε όταν ανεβήκατε στην σκηνή του θεάτρου, έχοντας ένας μεγάλο κοινό απέναντί σας;
Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν το τι μπορώ εκείνη την ώρα να προσφέρω στο κοινό. Σκέφτηκα ότι ένα μεγάλο κοινό θα μου έδινε την ώθηση να συνεχίσω το κίνημα που ονομάζεται «Re-paint your life».

Ποιο είναι το επόμενό σας βήμα; Να αναμένουμε σύντομα το «Repaint your life Volume 3»;
Το επόμενο βήμα είναι τα «Mastermind Sessions» του «Re-paint your Life» που θα είναι στην ουσία βιωματικά εργαστήρια. Σύντομα θα ανακοινώσω την ημερομηνία του πρώτου μου «Mastermind» event αλλά θα είναι περιορισμένες οι θέσεις. Τώρα, για το επόμενο «Re-paint your life» θα πρέπει να περιμένετε λίγο γιατί για την κάθε εκδήλωση γίνονται προετοιμασίες 5 μηνών. Θέλω η κάθε εκδήλωση να αφήνει την δικιά της ιστορία, το δικό της στίγμα. Με κάνουν ιδιαίτερα περήφανο τα κολακευτικά λόγια που είπε η παγκόσμιας φήμης Motivational speaker Muniba Mazari «Re-paint your Life» is definitely an international level event.

Facebook: https://www.facebook.com/YiannisMichaelMindset/

Instagram: https://www.instagram.com/yiannis__michael/

Website: https://yiannismichael.com 

Tags:
Cheap Website Traffic