02/03/2020 11:08

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου για τη βία στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο πρόσωπα, ηλικίας 36 και 25 ετών, για παράβαση διατάξεων του νόμου για τη βία στα γήπεδα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ Λάρνακας, που διεξήχθη στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας, γύρω στο 17ο λεπτό του αγώνα, με την επίτευξη τέρματος από την ομάδα της ΑΕΚ, οπαδός που βρισκόταν στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους της ομάδας, εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσει.

Μέλη της ιδιωτικής ασφάλειας του σταδίου προσπάθησαν να τον περιορίσουν, ωστόσο με την παρέμβαση άλλων οπαδών, που βρίσκονταν στην κερκίδα της ΑΕΚ, ο εν λόγω οπαδός κατάφερε να ξεφύγει και να επιστρέψει στην κερκίδα. Κατά το επεισόδιο, κτυπήθηκαν μέλη της ιδιωτικής ασφάλειας του σταδίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 36χρονου και 25χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Tags: