01/03/2020 09:47

Καιρός: Η πρόβλεψη για σήμερα Κυριακή και η πρόγνωση για την Κ. Δευτέρα

Ασθενής ψηλή πίεση αναµένεται από σήµερα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όµως θα εµφανίζονται νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και στα δυτικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όµως θα εµφανίζονται νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 40 εκατοστά.

Tags: