17/02/2020 10:45

Τα Burger King με τη νέα τους αχτύπητη προσφορά βγάζουν knock out την πείνα

Τα Burger King προσφέρουν τη γεύση της νίκης με την ακαταμάχητη προσφορά στα τρία διαφορετικά και σούπερ χορταστικά King Box με μόνο τεσσεράμισι ευρώ!

Πλέον η πείνα τίθεται εκτός ρινγκ και στο βάθρο των πρωταθλητών καταλαμβάνουν τις θέσεις τους το Classic King Box για τους burger lovers με δύο hamburgers ή δύο cheeseburgers, τέσσερα nuggets, πατάτες και αναψυκτικό, το Grilled Hot Dogs King Box για τους hot dog maniacs με 2 grilled hot dogs, πατάτες και αναψυκτικό και το Snack King Box για τους… αναποφάσιστους με τέσσερα nuggets, τέσσερα chilly cheese nuggets, έξι onion rings, πατάτες και αναψυκτικό.

Με την ποικιλία των επιλογών και την ανεπανάληπτη ποιότητα και γεύση στην οποία προσηλώνονται τα Burger King είναι βέβαιο ότι τα King Box, με μόνο τεσσεράμισι ευρώ, είναι προορισμένα για να χαρίζουν βασιλική περιποίηση και τον ενθουσιασμό του πρωταθλητή.

Η νέα προσφορά από τα Burger King ήρθε για να απογειώσει την όρεξη και να μετατρέψει το γουργουρητό της πείνας σε καμπανάκι λαχτάρας αφού οι 3 επιλογές king box μπορούν να καταφθάσουν και στο σπίτι με παραγγελία στο BurgerKingDelivers.com.cy, ή στο τηλέφωνο 77777272 κάνοντας τον ήχο του κουδουνιού της πόρτας πιο ευχάριστο από ποτέ.

Tags: