16/02/2020 15:42

Πρόεδρος του ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ ξέχασε ότι παρέδωσε καμένη γη

Ξέχασαν ότι παρέδωσαν μια καμένη γη, εφαρμόζοντας τις οικονομικές τους πολιτικές, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, σχολιάζοντας τις χθεσινές αναφορές του ΓΓ του ΑΚΕΛ, στο 1ο Φόρουμ Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος, για την ανάγκη αλλαγής οικονομικής πολιτικής από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη.

Όπως είπε ο κ.Νεοφύτου, ” έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν στις οικονομικές τους αντιλήψεις. Ίσως όμως ξέχασαν ότι παράδωσαν μια καμένη γη, εφαρμόζοντας τις οικονομικές τους πολιτικές”.

“Δεν χρειάζεται ο κυπριακός λαός επανάληψη αυτών των πολιτικών”, πρόσθεσε.

Κληθείς, εξάλλου, να αναφέρει πώς θα μπορούσε η Κυβέρνηση ν` αντιδράσει στις προκλήσεις της Τουρκίας στο θέμα της Αμμοχώστου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι “τα βήματα μας και τα όπλα μας είναι πολιτικά”.

“Πρέπει ν` αξιοποιήσουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη αλλά και τις καλές μας σχέσεις με χώρες σημαντικές στο διεθνή χώρο και την επιμονή μας αλλά και την αξιοπιστία μας, στο να επαναρχίσει ο διάλογος από εκεί που έμεινε στο Κραν Μοντανά”, συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις Αβέρωφ Νεοφύτου έγιναν στο περιθώριο του μνημοσύνου των ηρώων Μιχαλάκη και Ανδρέα Μακρίδη, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού, στο συνοικισμό  Λινόπετρας, στη Λεμεσό.

Tags:
Cheap Website Traffic