15/02/2020 13:00

Οδηγό που ενεπλάκη σε τροχαίο απεγκλώβισε την Παρασκευή η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ο απεγκλωβισμός ενός οδηγού ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στο ύψος της Χοιροκοιτίας και η κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στη Γεροσκήπου ήταν δύο από τα σοβαρότερα περιστατικά στα οποία ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο. Συνολικά η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 26 κλήσεις για βοήθεια ,13 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι η ώρα 11.35 της Παρασκευής  μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την ΕΜΑΚ με ομάδα και όχημα διάσωσης ανταποκρίθηκαν σε κλήση για τροχαίο ατύχημα.

Οχημα, παρά την Χοιροκοιτία, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε άλλο όχημα με αποτέλεσμα ο ένας εκ των οδηγών να παγιδευτεί στο όχημά του και να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Αφού παρασχέθηκαν στον τραυματία οδηγό οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και στη συνέχεια μαζί με ακόμα ένα άτομο που δεν ήταν παγιδευμένο παραδόθηκαν σε ασθενοφόρα για την μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Επίσης, η ώρα 14.54 της Παρασκευής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, «δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αλέκου Παναγούλη στην Γεροσκήπου».

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.25.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στον αποσμητήρα της κουζίνας της οικίας.

Tags:
Cheap Website Traffic