13/02/2020 17:05

Αγωγή εταιρείας κατά του Γενικού Ελεγκτή

Η εταιρεία  SPPMEDIA LTD κατέθεσε σήμερα αγωγή κατά του Γενικού Ελεγκτή για “δυσφήμιση, λίβελο και επιζήμια ψευδολογία”.

Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι “με σημερινό δελτίο Τύπου του ο Γενικός Ελεγκτής αναφέρθηκε ψευδώς ότι η εταιρεία μας είναι ο «διαχειριστής» της ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ στην είσοδο της Λευκωσίας. Η SPPMEDIA είναι απλώς ο χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Παραμυθούπολη”.

Προσθέτει ότι  “ο Όμιλός μας στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς στον τομέα του Πολιτισμού αφιλοκερδώς εδώ και δέκα χρόνια είναι ο θεσμικός χορηγός επικοινωνίας του Θεάτρου Ριάλτο στη Λεμεσό. Αν όχι όλες, οι περισσότερες παραστάσεις του λεμεσιανού θεάτρου είναι με χορηγία προώθησης και επικοινωνίας από τα ΜΜΕ του Ομίλου μας. Έτσι έγινε και με τη στήριξη –χωρίς οικονομικό όφελος για εμάς– της φιλανθρωπικής συναυλίας στην οποία αναφέρεται ο Γενικός Ελεγκτής”.

“Δυστυχώς”, προσθέτει, “για τον Γενικό Ελεγκτή υπάρχει συντεταγμένη Πολιτεία με συντεταγμένα όργανα και σε αυτά θα λογοδοτήσει. Ο Όμιλος SPPMEDIA σήμερα κατέθεσε αγωγή (αριθμός Αγωγής 374/2020) για γραπτή δυσφήμιση, λίβελο, διασπορά ψευδών ειδήσεων και επιζήμια ψευδολογία”.

Η εταιρεία καταλήγει ότι “τα χρήματα που θα επιδικαστούν από την αγωγή”, που επισυνάπτει στην ανακοίνωσή της, “θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό”.

Tags: