10/02/2020 09:23

Σε 14 πυρκαγιές και 13 Ειδικές Εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε σημερινή της ανακοίνωση, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας δέχθηκε αριθμό κλήσεων για πυρκαγιές σε ιδιωτικές οικίες και οχήματα σε Λάρνακα και Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 9ης Φεβρουαρίου μέχρι τις 06.00 της 10ης Φεβρουαρίου ανταποκρίθηκε συνολικά σε 30 επεισόδια, 14 πυρκαγιές ,13 Ειδικές Εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 18.19 δεχτήκαμε κλήση για πυρκαγιά σε πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην οδό Αχαιών στον Αρχάγγελο στην οποία ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.50 ενώ έγινε προληπτικά παροχή οξυγόνου στην ηλικιωμένη (73 ετών) ιδιοκτήτρια της οικίας η οποία εισέπνευσε καπνό από την πυρκαγιά . Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται χωρίς να αποκλείεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στον αποσμητήρα.

Η ώρα 22.04 η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά σε πλαστική αποθήκη στην Γερμασόγεια η οποία τέθηκε υπό έλεγχο ενώ καταστράφηκαν αριθμός στρωμάτων καρεκλών και κρεβατιών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακόμα, η ώρα 02.53 δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον 47ο δρόμο στον συνοικισμό Αγ. Ιωάννη στην Λεμεσό. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε και παρακείμενο όχημα το οποίο βρισκόταν πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος .Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ώρα 03.11 η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά σε στέγη οικίας στην οδό Ιωνίας στην Λεμεσό η οποία τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από καπνοδόχο τζακιού που εφαπτόταν ξύλινου δοκού της οροφής. Έγινε αποδόμηση μέρους της οροφής για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δεν κινδύνεψε κανείς.

ΚΥΠΕ

Tags: