09/02/2020 12:55

ΗΠΑ: Εκρυβαν στη σοφίτα το πτώμα της 11χρονης κόρης τους

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση πως δυο γονείς κατηγορούνται για κακοποίηση των τριών θετών παιδιών τους, ενώ φέρεται να είχαν κρύψει για δύο χρόνια στη σοφίτα του σπιτιού τους το πτώμα της 11χρονης, επίσης θετής, κόρης τους.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου η Πυροσβεστική έφτασε στην κατοικία της οικογένειας, καθώς έβγαινε καπνός από αυτήν, όπου και βρήκαν ανθρώπινα οστά ανηλίκου.

Όπως μεταδίδει η New York Post, λίγες ώρες πριν, η Υπηρεσία Ασφάλειας Παιδιού είχε απομακρύνει από το σπίτι έναν 9χρονο και μια 4χρονη, καθώς είχαν προηγηθεί καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών. Οι γονείς παραδέχθηκαν ότι το πτώμα που βρέθηκε στη σοφίτα ανήκει στην 11χρονη κόρη τους.

Το άτυχο κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το 2017, με τον θετό πατέρα της να υποστηρίζει τότε ότι το παιδί μετακόμισε στο εξωτερικό. Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, υποστήριξε ότι η κοπέλα αρρώστησε το καλοκαίρι του ίδιου έτους αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Όπως σημείωσε μάλιστα, δεν ανέφεραν τον θάνατο στις Αρχές καθώς ο ιατροδικαστής θα εντόπιζε τα σημάδια της κακοποίησης στο άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Tags:
Cheap Website Traffic