08/02/2020 13:41

Λάρνακα – Τους κάρφωσαν για ναρκωτικά, πήγαν για έρευνα και ο 25χρονος το έπαιξε νταής!

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκαν σήμερα με δικαστικό διάταγμα δύο πρόσωπα ηλικίας 25 και 64 χρόνων, που συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 85 γραμμαρίων, στην κατοικία τους στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 4.00 χθες το απόγευμα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Λάρνακας, μετέβησαν στην οικία των δύο υπόπτων, για έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εξασφαλίστηκε στη βάση πληροφοριών για κατοχή ναρκωτικών.

Όταν ο 25χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία των μελών της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια, όταν ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ επιτέθηκε εναντίον τους.

Τα μέλη της Αστυνομίας τον συνέλαβαν και προχώρησαν στη συνέχεια σε έρευνα της κατοικίας. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν κρυμμένα σε σημείο στην αυλή της κατοικίας των δύο υπόπτων, τρία νάιλον σακουλάκια που περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 85 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη και του 64χρονου.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος φέρεται να παραδέχτηκε την κατοχή της ποσότητας κάνναβης, ενώ ο 64χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Τις εξετάσεις συνεχίζει η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας).

Εναντίον του 25χρονου διερευνάται και υπόθεση επίθεσης και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη, καθώς και υπόθεση δημόσιας εξύβρισης και απειλής, αφού κατά τη σύλληψη του, αυτός εξύβρισε και απείλησε τα μέλη της Αστυνομίας.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Tags: