08/02/2020 11:16

Γέμισε το σπίτι του οικιακά σκεύη και πάρκαρε το όχημα στον γείτονα – Τώρα απολαμβάνει το κελί…

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας και τροχαίες παραβάσεις διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Συνελήφθηκε ως ύποπτος 43χρονος αλλοδαπός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 18:00 χτες πό 75χρονη ιδιοκτήτρια κατοικίας στην Πέγεια, ότι μεταξύ 4 Φεβρουαρίου του 2020 και χτες, ενώ η ίδια απουσίαζε στο εξωτερικό έγινε διάρρηξη της κατοικία της, από όπου κλάπηκαν διάφορα οικιακά σκεύη και το όχημά της.

Η αξία του οχήματος ανέρχεται, όπως η παραπονούμενη, ανέφερε στην Αστυνομία σε 2,5 χιλιάδες ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 43χρονου αλλοδαπού κατοίκου Πάφου.

Εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και έρευνα στην κατοικία του.

Λίγο πριν 21:00 χτες ο 43χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του. Στο πλαίσιο έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοικία του τα κλειδιά του κλοπιμαίου οχήματος της 75χρονης, ενώ σε διπλανή κατοικία εντοπίστηκε το κλοπιμαίο όχημα.

Επίσης στο σπίτι του 43χρονου υπόπτου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από οικιακά σκεύη τα οποία ομοιάζουν με τα σκεύη που κατήγγειλε η παραπονούμενη ότι κλάπηκαν από την οικία της.

Ο 43χρονος ανακρινόμενος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των οικιακών σκευών και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 43χρονος τέθηκε υπό κράτηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

ΚΥΠΕ

Tags: