07/02/2020 21:42

Καταζητείται ο 28χρονος Αλέξης για την υπόθεση απαγωγής 19χρονης και βρέφους

Τον 28χρονο Αλέξη Μουζουρίδη, από τη Λεμεσό, καταζητεί η Αστυνομία Λεμεσού, η οποία βρίσκεται σε κινητοποίηση, καθώς φέρεται ν` απήγαγε την 19χρονη πρώην συμβία του καθώς και το 10 μηνών βρέφος τους.

Ήδη η Αστυνομία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, ο 28χρονος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, κοινής επίθεσης, απειλής βιαιοπραγίας, αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και οδήγησης οχήματος χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του.

Απήγαγε την 19χρονη πρώην συμβία του και 10μηνο βρέφος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία φίλη της 19χρονης, η οποία ανέφερε πως, ο 28χρονος ανέκοψε το όχημα της πρώην συμβίας του και ασκώντας βία, οδήγησε την ίδια και το βρέφος στο όχημα του. Ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στην σχετική εφαρμογή της Αστυνομίας Κύπρου.

Tags: