07/02/2020 18:39

Ικανοποιημένος ο ΠΑ.Σ.Π. από τη σύσκεψη στο Προεδρικό

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) με το αποτέλεσμα της σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο, που διεξήχθη σήμερα το πρωί, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Σε ανακοίνωση του, ο ΠΑ.Σ.Π. αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  εξήγγειλε επτά μέτρα για αντιμετώπιση του φαινομένου των χειραγωγημένων αγώνων, με τρία από τα συγκεκριμένα μέτρα να αποτελούν εισηγήσεις του ΠΑ.Σ.Π., τις οποίες ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Νεοφυτίδης.

Σημειώνει ότι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υιοθέτησε αρκετές από τις εισηγήσεις του ΠΑ.Σ.Π., ικανοποίησε την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου.

Όπως είπε ο κ. Νεοφυτίδης, «μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους η σειρά μέτρων που εξήγγειλε ο Πρόεδρος, αφού πρόκειται για σοβαρά αποτρεπτικά μέσα κατά των χειραγωγημένων αγώνων».

«Η εισήγησή μας για απαγόρευση πρόσβασης στα αποδυτήρια ατόμων μη εγγεγραμμένων στο φύλλο αγώνος, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η βιντεογράφηση όλων των αγώνων της β΄ κατηγορίας, αποτελούν τρία μέτρα που πρότεινε ο ΠΑ.Σ.Π. και τα οποία πλέον θα υλοποιηθούν. Χαιρετίζουμε και τη σύσταση ανεξάρτητης αθλητικής αρχής που θα εκδικάζει υποθέσεις διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, που επίσης ήταν κάτι που ζήτησε ο ΠΑ.Σ.Π.», πρόσθεσε.

Είπε, επιπρόσθετα, ότι «φέραμε επίσης στην Κύπρο το application του Red Button, με έξοδα του ΠΑ.Σ.Π. και καλούμε το κράτος να εκμεταλλευτεί και αυτό το όπλο κατά των στημένων».

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την πολύ θετική ανταπόκριση του Προέδρου στο συγκεκριμένο μέτρο που ήδη υλοποιήσαμε», κατέληξε.

Tags:
Cheap Website Traffic