03/02/2020 13:07

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα ως ύποπτα για υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 24 και 30 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε σε αρτοποιείο στη Λάρνακα στις 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις 12.45 το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου, δύο άνδρες, που είχαν το πρόσωπο τους καλυμμένο με κασκόλ, εισήλθαν στο αρτοποιείο που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας, ανέσυραν μαχαίρι και απείλησαν την υπάλληλο να τους δώσει χρήματα.

Ο ένας από τους δύο ζήτησε από την υπάλληλο χρήματα μιλώντας στην αγγλική γλώσσα και τελικά κατάφεραν να αρπάξουν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Από μαρτυρίες η Αστυνομία πήρε τις περιγραφές δύο ανδρών, και εντόπισε δύο αλλοδαπούς, από την Ινδία, να διαμένουν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λάρνακα, τους οποίους συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα.

Σήμερα οι δύο άντρες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας  το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Tags: