02/02/2020 11:01

Ανοικτοί, αλλά ολισθηροί, οι δρόμου στο Τρόοδος, προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Σε συστάσεις προς του οδηγούς προβαίνει την Κυριακή η Αστυνομία, η οποία ενημερώνει ότι στην περιοχή Τροόδους οι δρόμοι είναι ανοικτοί, αλλά ολισθηροί.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι λόγω παγετού, ανοικτοί για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, είναι οι δρόμοι Pinewood – Κακοπετριάς, Πεδουλά – Προδρόμου και Προδρόμου – Πλατρών.

Επίσης, η Αστυνομία αναφέρει ότι στις ορεινές περιοχές, σε πολλά σημεία στο οδικό δίκτυο, παρατηρείται παγετός στο οδόστρωμα.

Συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνει, τέλος, ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο”.

ΚΥΠΕ

Tags: