28/01/2020 10:53

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο Κόμπι άλλαξε το ποιος είμαι»

«Ο Κόμπι άλλαξε το ποιος είμαι» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μια μέρα μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, μιλώντας μετά την προπόνηση των Μιλγουόκι. Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη μετά το τραγικό συμβάν ήταν να κλείσει όλους τους λογαριασμούς του στα social media σε μια προσπάθεια να μπορέσει να κατανοήσει τι συνέβη.

Όταν στην προπόνηση κλήθηκε να δώσει την πρώτη του αντίδραση είπε πως προσπαθεί να κρατά ιδιωτικά τι νιώθει. «Είναι κάτι προσωπικό. Όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν με τον δικό τους τρόπο αυτή την τραγωδία», είπε, αναφέροντας πως πριν από μερικά χρόνια βίωσε την τραγωδία, να χάσει τον πατέρα του και δεν μίλησε γι΄ αυτό. «Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, τη Βανέσα και τα παιδιά του, που έμειναν πίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσευχηθώ γι’ αυτούς. Αυτό είναι όλο», είπε.

Στη συνέχεια, ο περσινός ΜVP του ΝΒΑ είπε μιλώντας για τον Κόμπι ότι ήταν πολύ σπουδαίος. «Ήταν δύο διαφορετικοί άνθρωποι, ο παίκτης εντός παρκέ, κι ο χαρακτήρας εκτός αυτού. Ήταν χαμογελαστός, είχε αυτό το χάρισμα», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να πεις πολλά για αυτό, απλά κάθεσαι κάτω, αναρωτιέσαι και αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντική είναι η ζωή και η οικογένεια. Δεν ξέρω τι να πω. Προσπαθώ να το διαχειριστώ. Είμαι άνθρωπος».

Στο τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι στο Μιλγουόκι, είχε πει στον Αντετοκούνμπο πως ο ίδιος θα αποφασίσει πόσο σπουδαίος θέλει να γίνει. Σχολιάζοντας αυτό, ο Γιάννης είπε: «Τη θυμάμαι εκείνη την συζήτηση που κάναμε. Ο Κόμπι άλλαξε το ποιος είμαι. Προφανώς με βοήθησε να προχωρήσω και να προοδεύσω. Θα προσπαθήσω να το κρατήσω αυτό».

Tags:
Cheap Website Traffic