28/01/2020 10:47

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγούνται οι δύο ύποπτοι για την απόπειρα φόνου στους Αγίους Ομολογητές το 2017

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγούνται, σήμερα το πρωί, τα δύο πρόσωπα που συνελήφησαν χθες βράδυ από την Αστυνομία, σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον 40χρονου που διαπράχθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017, στους Αγίους Ομολογητές.

Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 42 και 41 χρόνων από τη Λευκωσία, απασχόλησαν και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές σε άλλες σοβαρές εγκληματικές υποθέσεις.

Να σημειωθεί ότι ο 41χρονος είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για άλλη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 26/11/18 στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη των δύο προσώπων μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε και η οποία φέρεται να τους εμπλέκει στην υπόθεση και αφού προηγουμένως είχαν εκδοθεί εναντίον τους εντάλματα σύλληψης, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ αστυνομική πηγή.

Εναντίον των δυο υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, των πράξεων που σκοπεύουν στη πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου,  της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και της συνωμοσίας για φόνο.

Η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει από το Δικαστήριο την έκδοση κράτησης των δύο υπόπτων για οκτώ ημέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Cheap Website Traffic