26/01/2020 09:31

Καιρός – Καλή η μέρα, συννεφιασμένη η νύχτα και βροχερή η αυριανή πρώτη μέρα της βδομάδας

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αργότερα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά το απόγευµα, στα προσήνεµα, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια, εκτός από τα δυτικά παράλια, όπου αναµένεται γύρω στους 16 και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ στα δυτικά ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να σηµειωθεί παροδική χιονόπτωση. Την Τετάρτη, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που δυνατό να δώσει τοπικά ελαφρές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τρίτη θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 78 εκατοστά.

Tags:
Cheap Website Traffic