20/01/2020 21:48

Ντενκτάς: Ούτε είμαι, ούτε δεν είμαι υποψήφιος, δηλώνει για τις «προεδρικές»

Ούτε είναι, ούτε δεν είναι υποψήφιος, δηλώνει ο Σερντάρ Ντενκτάς για τις επικείμενες «προεδρικές εκλογές» λέγοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα συζητήσει με όσους ανακοινώσουν υποψηφιότητα και θα πάρει την καλύτερη απόφαση για την «χώρα».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ντενκτάς, το όνομα του οποίου έχει γραφθεί και συζητείται για τις «προεδρικές», μιλούσε στον χορό που το τ/κ ΔΚ έκανε στην Κερύνεια και απευθυνόμενος προς τα μέλη του κόμματός του είπε ότι «δεν βλέπω τα πράγματα μόνο από την σκοπιά του κερδίζω ή χάνω».

Γεννήθηκα στο σπίτι του ανθρώπου που ίδρυσε αυτό το «κράτος», είμαι ο γιος του ιστορικού εκείνου ηγέτη που έβαλε την υπογραφή του σε όλα όσα έχουμε κερδίσει στις διαπραγματεύσεις μέχρι σήμερα, «δείξτε κατανόηση στην ευαισθησία μου λαμβάνοντας την απόφασή μου», πρόσθεσε.

Ο Σερντάρ Ντενκτάς είπε ότι θέλει να δει να γίνει «πρόεδρος» ένας που αγαπάει αυτή τη χώρα, που θέλει να ζήσει το «κράτος» τους, που έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια του «λαού» και την ύπαρξή του, στηρίζει την κυριαρχία του, δεν θα υποχωρήσει από την ισότητα, βλέπει την «τδβκ» – όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος – ως πατρίδα και την Τουρκία ως «μητέρα πατρίδα».

Κάποιος, συνέχισε, θέλει να κάνει πιο δημοκρατική τη «χώρα», θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους την ευκαιρία ισότητας, θα αναπτύξει περισσότερο τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και θα είναι κοσμικός.

Cheap Website Traffic