17/01/2020 09:09

Με Μητσοτάκη, Δένδια και Παναγιωτόπουλο συναντάται σήμερα στην Αθήνα ο Χαλίφα Χαφτάρ

Συναντήσεις με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, στις 10:30 ο κ. Χαφτάρ θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια ενώ το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε τον Λίβυο στρατάρχη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου και είχαν ανεπίσημο δείπνο.

Σημειώνεται, ότι την Πέμπτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η Αθήνα έχει ενημερώσει, τόσο το Βερολίνο όσο και τις Βρυξέλλες για τις θέσεις της αναφορικά με το Λιβυκό ζήτημα, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε λύση χωρίς ακύρωση των μνημονίων που έχει υπογράψει η κυβέρνηση της Τρίπολης με την Τουρκία.

«Η Ελλάδα σε επίπεδο Συμβουλίου Κορυφής δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί καμιά πολιτική λύση στη Λιβύη η οποία να μην έχει ως προϋπόθεση την ακύρωση των μνημονίων με την Τουρκία» σημείωσε για το ζήτημα της Λιβύης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξήγησε πως η χώρα θα θέσει βέτο για το θέμα.

Tags:
Cheap Website Traffic