13/01/2020 18:02

Απέσυρε ο ανθυποψήφιος του Λιλλήκα για την Προεδρία της Συμμαχίας Πολιτών

Προ ημερών έγινε γνωστό ότι ο Μάριος Πίρτας θα διεκδικούσε την Προέδρία της Συμμαχίας Πολιτών, απέναντι στον Γιώργο Λιλλήκα. 

Ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται να άλλαξαν καθώς ο κ. Πίρτας νωρίς το απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου έγραψε στο Facebook:

Μετα την υποβολή της υποψηφιότητας μου για την Προεδρία της Συμμαχίας Πολιτών, αριθμός φίλων και συναγωνιστών επικοινώνησαν μαζί μου για να μου εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να ανταλλάξουμε απόψεις. Μετα απο προβληματισμό,αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία και να παραμείνω υποψήφιος για την Πολιτική Σύγκλητο. Θέλω να ξεκαθαρίσω οτι δεν είχα καμία επικοινωνία με τον πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Λιλλήκα τον οποίον στηρίζω και θα σταθώ δίπλα του για τους αγώνες του Κινήματος. Η απόφαση μου να αποσυρθώ δεν είναι αποτέλεσμα των όποιων πιέσεων. Είναι απόλυτα δική μου συνειδητή απόφαση γιατι πιστεύω οτι έτσι εξυπηρετώ καλύτερα τους στόχους της Συμμαχίας Πολιτών. Χαίρομαι γιατι με την υποβολή της υποψηφιότητας μου η Συμμαχία Πολιτών απέδειξε οτι είναι ενα απόλυτα δημοκρατικό κίνημα. Σας ευχαριστώ.
Μαριος Πιρτας.

Σημειώνεται ότι στις 10 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η υποβολή υποψηφιοτήτων για το εκλογικό συνέδριο της Συμμαχίας Πολιτών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

 

Tags: