05/01/2020 13:26

Σε σύνθλιψη ήπατος συνεπεία δυστυχήματος, οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Πολυκάρπου από τη Λάρνακα

Σε σύνθλιψη ήπατος συνεπεία δυστυχήματος οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Πολυκάρπου, 56 χρόνων από τη Λάρνακα, που σκοτώθηκε χθες το απόγευμα.

Ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η νεκροτομή επί της σορού του 56χρονου, που έγινε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους κατέδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από σύνθλιψη ήπατος, συνεπεία δυστυχήματος, αφού κατά την ώρα του ατυχήματος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Ο κ. Χατζηγιασεμή δήλωσε ότι γύρω στις 18.30 χθες το απόγευμα, ο 56χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Φανερωμένης με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας προς τον κυκλικό κόμβο Φανερωμένης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε διαχωριστική νησίδα διάβασης πεζών. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί πάνω στη διάβαση.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 56χρονο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Ο κ. Χατζηγιασεμή είπε ότι ο 56χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας “και με την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στη διαχωριστική νησίδα, το σώμα του κινήθηκε προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα να κτυπήσει βίαια πάνω στο τιμόνι, προτού ενεργοποιηθεί ο αερόσακος”.

Tags:
Cheap Website Traffic