31/12/2019 16:09

Υπό τριήμερη κράτηση ο 33χρονος για την κλοπή της τέφρας του 19χρονου

Αύριο ημέρα της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να παραδοθεί στους γονείς του 19χρονου από την Σουηδία η τεφροδόχος του παιδιού τους. To μεσημέρι αναμένεται να ριχθεί στη θάλασσα η τέφρα του άτυχου νέου.

Οι γονείς του 19χρονου αναμένεται να φτάσουν απόψε στις στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αύριο θα έχουν συνάντηση στην Ακτή του Κυβερνήτη με κλιμάκιο του ΤΑΕ Λεμεσού για να τους παραδοθεί η τέφρα.

Ως γνωστόν η αστυνομία προέβη χθες στην σύλληψη ενός 33χρονου ο οποίος κλαίγοντας ομολόγησε την διάπραξη της κλοπής της τεφροδόχου από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως της οικογένειας, που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στην Ακτή του Κυβερνήτη.

Ο ύποπτος τέθηκε το πρωί από το επαρχιακό δικαστήριο, υπό τριήμερη κράτηση ενώ για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό τετραήμερη κράτηση μια 35χρονη και ένας 44χρονος.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε ότι ο κύκλος των συλλήψεων σε σχέση με την υπόθεση έχει κλείσει και αύριο η τέφρα του 19χρονου θα δοθεί στους γονείς του.

Η οικογένεια από την Σουηδία, όπως εξήγησε ο κ. Σωτηριάδης έχει στενούς δεσμούς με την Κύπρο και επισκέπτονταν το νησί μας συχνά και από αυτό το γεγονός προκύπτει και η επιθυμία του 19χρονου, η τέφρα του να σκορπιστεί στη θάλασσα της Λεμεσού.

ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic