31/12/2019 10:17

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στη Λάρνακα για υπόθεση κατοχής 3,5 περίπου κιλών κάνναβης

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Λάρνακα ως ύποπτα για υπόθεση κατοχής 3,5 περίπου κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.30 χθες το βράδυ ύστερα από πληροφορία και παρακολούθηση, μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας εντόπισαν σε δρόμο της πόλης, μία μοτοσικλέτα η οποία οδηγείτο από νεαρό με συνοδηγό δεύτερο άτομο, να σταματά σε συγκεκριμένο σημείο.

Σε κάποια στιγμή οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το ένα από τα δύο πρόσωπα να σκύβει και να παίρνει κάτι από το έδαφος και στη συνέχεια να αναχωρούν από τη σκηνή, με αποτέλεσμα να ανακοπούν για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στην κατοχή τους ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3,393 γραμμαρίων. Ακόμα στην κατοχή του οδηγού εντοπίστηκε ύστερα από έλεγχο ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων και κοκαϊνη βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, πλησίον της μοτοσικλέτας υπήρχε και ένα αυτοκίνητο το οποίο μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των μελών της ΥΚΑΝ προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο το όχημα ανακόπηκε και ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από νεαρό άτομο με συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο.

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση και αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Tags: