30/12/2019 16:32

Νεότερη ενημέρωση για το οδικό δίκτυο

Κλειστή λόγω συσσώρευσης νερού είναι η λεωφόρος Ακάμαντος στο Λατσί προς Νέο Χωριό στην επαρχία Πάφου, ενώ κλειστός λόγω ορμητικών χειμάρρων και συσσώρευσης νερού μετά από υπερχείλιση του Άσπρου Ποταμού, παραμένει ο δρόμος Αγίου Γεωργίου Πέγειας – Λάρας. Κλειστός λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών παραμένει και ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, στην Πάφο.

Στα ορεινά, οι δρόμοι Πλατρών – Προδρόμου, Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pinewood και Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο δρόμο Ορκόντας – Κάμπου και στο δρόμο Κάμπου – Κάτω Πύργου Τυλληρίας σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία κατολισθήσεις βράχων και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

Στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής Τροόδους οι δρόμοι είναι ολισθηροί λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν.

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων που διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Tags:
Cheap Website Traffic