29/12/2019 12:38

Πως θα είναι απόψε ο καιρός – Πρόβλεψη μέχρι και την Πρωτοχρονιά

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Τα περισσότερα φαινόμενα αναμένονται κυρίως μετά τα μεσάνυκτα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη και αργότερα, στα δυτικά και τα νότια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ψηλότερα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές, στις περισσότερες περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Αργά τη νύκτα ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης και στα δυτικά και νότια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και λίγα χιόνια, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, καθώς και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή καταιγίδα, καθώς και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Tags:
Cheap Website Traffic