28/12/2019 18:30

Ψάχνουν αυτοκίνητο ενοικιάσεως οι αρχές για την υπόθεση κλοπής κουτιού με τέφρα

Αυτοκίνητο ενοικιάσεως σκούρου χρώματος αναζητεί η Αστυνομία σε σχέση με την κλοπή του ξύλινου κουτιού με την τέφρα 19χρονου από τη Σουηδία.

Σύμφωνα πληροφορίες του ΚΥΠΕ, από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία ότι στο σημείο όπου σημειώθηκε η διάρρηξη,  βρισκόταν μικρού κυβισμού αυτοκίνητο ενοικιάσεως, σκούρου χρώματος,  το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε το μέρος κινούμενο ύποπτα.

Έτσι περιπολικά της Αστυνομίας  αναζητούν το συγκεκριμένο όχημα, αφού δεν αποκλείεται να είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της διάρρηξης και κλοπής.

Την κλοπή κουτιού με την τέφρα του νεκρού παιδιού του κατήγγειλε στην Αστυνομία ζεύγος Σουηδών

Ως γνωστό το κουτί με τη τέφρα κλάπηκε μεταξύ των ωρών 5.00 και 5.20 χθες το απόγευμα, από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».

Οι γονείς απευθύνουν έκκληση προς το κοινό για να εντοπιστεί το κουτί με την τέφρα του γιου τους, ο οποίος πέθανε πριν από πέντε μήνες, σε ηλικία 19 ετών, προσφέροντας και αμοιβή.

Tags: