28/12/2019 09:57

Ο 44χρονος Γιώργος Φούλιας το νεό θύμα στην άσφαλτο

Ο Γιώργος Φούλιας, 44 χρόνων, από τη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του σε νέα θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη αργά το απόγευμα της Παρασκευής στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι η τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τις 6.00, στη λεωφόρο Λεμεσού, στο Πέρα Χωρίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος κατευθυνόμενος προς Λευκωσία, έχοντας ως συνοδηγό τον 6χρονο υιό του, σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε στην κατεύθυνση προς Πέρα Χωρίο, 20χρονη, με συνοδηγό 21χρονη.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ οι τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 44χρονου.

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια τις επόμενες ημέρες

Όπως διαφάνηκε από τις ιατρικές εξετάσεις, ο 6χρονος υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στον Στρόβολο, όπου κρατείται για νοσηλεία, ενώ η 20χρονη και η 21χρονη πήραν εξιτήριο, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κλάδος Τροχαίων Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας και καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης της νέας αυτής θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Tags:
Cheap Website Traffic