27/12/2019 18:51

Ο Δήμος Λάρνακας τίμησε 16χρονη που πήρε τη 2η θέση σε σκοπευτικούς αγώνες στη Βουλγαρία

Ο Δήμος Λάρνακας τίμησε σήμερα την 16χρονη μαθήτρια Βασιλεία Αλαμπρίτη, η οποία πήρε τη 2η θέση σε σκοπευτικούς αγώνες που διεξήχθησαν στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Ανδρέα Βύρας υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του την 16χρονη μαθήτρια, τους γονείς, την οικογένεια της και τον προπονητή της Χρίστο Γερασίμου. Η Βασιλεία Αλαμπρίτη συμμετείχε πρόσφατα σε σκοπευτικούς αγώνες στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας όπου και εξασφάλισε την τιμητική 2η θέση».

Ο Ανδρέας Βύρας «συνεχάρη την Βασιλεία, τους γονείς και τον προπονητή της και της παρέδωσε εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας αναμνηστική πλακέτα Παράλληλα ευχήθηκε στη μαθήτρια καλή συνέχεια και επιτυχία στο μέλλον, προσθέτοντας πως όλες οι διακρίσεις είναι σημαντικές» και ανέφερε πως «η διάκριση της Βασιλείας είναι ξεχωριστά σημαντική γιατί έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την τιμητική 2η θέση ανάμεσα σε πολλούς διαγωνιζόμενους».

Σημείωσε ακόμα ότι «αυτό που κάνει τη διάκριση της Βασιλείας ακόμα πιο ξεχωριστή, είναι το γεγονός ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό καθώς και η νίκη της, γίνεται παράδειγμα αλλά και θετική επιρροή για άλλους νέους, αφού ο αθλητισμός είναι μια υγιής ενασχόλησης και μακριά από εξαρτήσεις».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic