24/12/2019 17:39

Πάολα: Γιατί δεν έχω πάρει διαζύγιο από τον πατέρα της κόρης μου

«Δέχτηκα και δέχομαι πολύ πόλεμο για τα μαλλιά, για το πρόσωπο, για την ηλικία μου»

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, η οποία μίλησε για την κόρη της που έκανε σε μικρή ηλικία, αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της.

«Στα 18 μου είχα ήδη κάνει παιδί. Η μαμά μου είναι και μαμά της κόρης μου. Η κόρη μου ήταν η αδελφή μου. Αν δεν είχα τη μαμά μου, θα ήμουν η μαμά που θα έπρεπε να είμαι», ανέφερε η Πάολα, σύμφωνα με απόσπασμα της συνέντευξής της που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

«Δεν έχω πάρει διαζύγιο με τον πατέρα της κόρης μου. Αν θελήσει κάποιος από τους δύο μας να παντρευτεί, τότε θα δώσουμε διαζύγιο.

Δεν παραμένουμε παντρεμένοι με τον πρώην άντρα μου για το παιδί, αλλά γιατί αγαπάμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα από τον γάμο γιατί ερωτεύτηκα κάποιον άλλον», σημείωσε ακόμη, απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Δέχτηκα και δέχομαι πολύ πόλεμο για τα μαλλιά, για το πρόσωπο, για την ηλικία μου. Μόνη μου δημιούργησα το ψέμα ότι είμαι τσιγγάνα γιατί είμαι κατά του ρατσισμού. Έλεγα την ηλικία μου και αυτοί έγραφαν ότι ήθελαν. Τώρα πια δεν τη λέω», δήλωσε ακόμη η Πάολα.

newsbeast.gr

Tags: