20/12/2019 17:45

Παραιτήθηκε από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ ο Λ. Χριστοφόρου

Περήφανος και ευτυχής που υπηρέτησε την παράταξή του από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, δήλωσε ο Λευτέρης Χριστοφόρου, ανακοινώνοντας σήμερα την παραίτησή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, σε δηλώσεις του μετά την υποβολή της παραίτησής του στα γραφεία του κόμματος, ο κ. Χριστοφόρου εξέφρασε «ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπητό φίλο Πρόεδρο της παράταξης μας, Αβέρωφ Νεοφύτου, που με περιέβαλε με συναγωνιστική αγάπη και εμπιστοσύνη και μαζί δώσαμε με αγαστή συνεργασία, τις μάχες και τις οποίες θα συνεχίσουμε να δίνουμε για το καλό της παράταξης και της πατρίδας μας».

Εξέφρασε ταυτόχρονα «ευγνώμονες ευχαριστίες μου προς τον αγαπητό φίλο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για τη μακρόχρονη, φιλική και άψογη συνεργασία και για τη διαχρονική στήριξη και συμπαράστασή του. Πιστεύω ακράδαντα ότι αποτελεί ευτυχή συγκυρία για την πατρίδα μας, το ότι στο πηδάλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκεται ο Νίκος Αναστασιάδης και στην ηγεσία του ΔΗΣΥ ο Αβέρωφ Νεοφύτου, που μαζί κατόρθωσαν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα για τον τόπο μας».

Το ότι βρίσκεται σήμερα εδώ, είπε, το οφείλει αποκλειστικά στην καθεμιά και στον καθένα Συναγερμικό τους οποίους «θα συνεχίσω να υπηρετώ πιστά και σταθερά από το τιμητικό και απαιτητικό αξίωμα του Ευρωβουλευτή και για τους οποίους θα παραμείνω εσαεί ευγνώμων». Συνεχίζει, πρόσθεσε, δυναμικά, να πράττει αυτό που έπραττε πάντα από την ίδρυση του ΔΗΣΥ το 1976, τα μαθητικά του χρόνια.

Να αγωνίζονται νυχθημερόν, όπως είπε, από τις τιμημένες Συναγερμικές επάλξεις, εντός και εκτός Κύπρου, «για το μεγάλωμα της ιστορικής μας παράταξης, για την προάσπιση των Συναγερμικών αρχών και αξιών και για τη στήριξη και θωράκιση της πετυχημένης μας διακυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: