19/12/2019 19:53

Πυροβολισμοί σε συγκρότημα κατοικιών στο Ρόουντ Άιλαντ – Τουλάχιστον τρεις οι τραυματίες

Το περιστατικό έγινε στο Babcock Village του Westerly, μιας παραλιακής περιοχής του Ρόουντ Άιλαντ – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα συγκρότημα κατοικιών του Ρόουντ Άιλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από ένα «περιστατικό με πυροβολισμούς», δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη.

Η εκπρόσωπος της υπηρεσίας διαχείρισης έκτακτης ανάγκης δήλωσε ότι το περιστατικό έγινε στο Babcock Village του Westerly. Η αστυνομία της Πολιτείας Ρόουντ Άιλαντ βρίσκεται στην περιοχή, ενώ όλα τα παρακείμενα σχολεία έχουν εκκενωθεί.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα ΗΠΑ) σε ένα συγκρότημα σπιτιών ηλικιωμένων. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ, φέρεται να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και οι αστυνομικές μονάδες τον αναζητούν.

Εργάτης σε τοπική επιχείρηση ανέφερε στο NBC πως: «Ακούσαμε σειρήνες, καθώς βρισκόμαστε δίπλα στο δρόμο που συνέβη το περιστατικό. Κλείσαμε το λατομείο μας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει».

protothema.gr

Tags:
Cheap Website Traffic