17/12/2019 19:33

Γιάννης Μιχαήλ: «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να παίζουμε συντηρητικά»

Ο διακεκριμένος συμβουλευτικός ψυχολόγος και βιοσυντονιστής μας μιλά για το RePaint your life και τη μεγάλη εκδήλωσή του που θα γίνει το Φεβρουάριο.

Τι να περιμένουμε από το event σας που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2020;

Καταρχάς αυτό δεν είναι απλά μια εκδήλωση αλλά ένα κίνημα. Ένα κίνημα με απώτερο σκοπό την εξέλιξη, την αυτοβελτίωση και την έμπνευση για μια ζωή γεμάτη όμορφα χρώματα. Σε αυτή την εκδήλωση να περιμένετε ένα ταξίδι που θα σας ξυπνήσει τα κατάλληλα συναισθήματα για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Οι άνθρωποι ενεργούν όταν ενεργοποιηθούν τα συναισθήματά τους.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στο κοινό που σας ακολουθεί μέσα από αυτό το event;

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να παίζουμε συντηρητικά. Ο καθένας μας έχει την τάση να βλέπει μέσα από τις παρωπίδες του και τις περιορισμένες αντιλήψεις του. Θέλω να βοηθήσω το κοινό να μάθει να βλέπει τις καταστάσεις μέσα από τα μάτια της δυνατότητας αντί του φόβου.

Πιστεύετε ότι το κοινό της Κύπρου είναι ώριμο για ένα τόσο πρωτοποριακό event;

Η τεράστια επιτυχία της πρώτης εκδήλωση έδειξε την μεγάλη ανάγκη για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και τα πλατιά χαμόγελα του κοινού στο τέλος ήταν το πιο τρανταχτό μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι για αλλαγή. Ο αντίκτυπος ήταν πράγματι αξέχαστος στα άτομα που βίωσαν αυτό το ταξίδι άλλα και σε όσους το είδαν διαδικτυακά, που ανυπομονούν εδώ και μήνες για το επόμενο. Τα μηνύματα που πήρα μετά την πρώτη εκδήλωση με έχουν συγκινήσει αφάνταστα και αυτό με ώθησε να θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα στο κοινό της Κύπρου.

Πως γνωρίσατε και επιλέξατε για φέτος τη συγκεκριμένη ομιλήτρια – καλεσμένη;

Επιλέγω πάντα τους ομιλητές μου συναισθηματικά, το πιο σημαντικό κριτήριο είναι να με συγκινήσει η προσωπική τους ιστορία. Ψάχνω άτομα που θα κερδίσουν το κοινό μέσω της καρδιάς τους και ύστερα με το μυαλό. Η κα. Muniba Mazari με άγγιξε τόσο πολύ με την προσωπική της ιστορία, το τι βίωσε και το πως αντέδρασε στις αντιξοότητες. Αυτή η γυναίκα είναι σίγουρα η προσωποποίηση της ανθρώπινης δύναμης και ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πως μπορούμε… Re-paint your Life.

Είστε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, συμβουλευτικός ψυχολόγος και βιοσυντονιστής, τι θεωρείτε ότι σας έχει φέρει αυτή την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα;

Μικρές καθημερινές βελτιώσεις μακροπρόθεσμα οδηγούν σε σπουδαία αποτελέσματα. Το πάθος μου για εξέλιξη, δεν σταματώ να μαθαίνω, θέλω να διατηρώ πάντα τη νοοτροπία του μαθητή. Λατρεύω αυτό που κάνω και το κάνω πάντα με αγάπη.

Ποιο είναι το δικό σας μότο ζωής;

Να διευρύνεις πάντα τα όρια του εφικτού.

Info: Ο Γιάννης Μιχαήλ είναι συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και θα τον βρείτε στο Κέντρο Ευεξίας Biolifestyle Wellbeing Center στη Λευκωσία. Στο event του που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 19.00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εμπνευστεί, να ταυτιστεί, να δει και να ακούσει σημαντικές αληθινές ιστορίες ζωής.

 Αποκτήστε τα εισιτήρια σας ΤΩΡΑ στο:

https://www.soldoutticketbox.com/re-paint-your-life/?lang=en

 

Facebook: https://www.facebook.com/YiannisMichaelMindset/

Facebook: https://www.facebook.com/yiannis.michael.33

Instagram: https://www.instagram.com/yiannis__michael/