13/12/2019 12:08

Κλειστοί δρόμοι στις 14 Δεκεμβρίου στη Λάρνακα λόγω χριστουγεννιάτικης παρέλασης

Κλειστοί θα είναι αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Λάρνακας λόγω της  χριστουγεννιάτικης παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η προγραμματισμένη χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο εμπορικό κέντρο με την κάθοδο του Αη Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 6.00 το βράδυ. Η παρέλαση θα περάσει από την Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), οδοί Ερμού, Ζήνωνος Κιτιέως,  Ζήνωνος Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνας και Γλάδστωνος».

Για την χριστουγεννιάτικη παρέλαση «θα αποκοπούν για την κυκλοφορία οι οδοί  Ερμού, τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως από τη συμβολή με την Πλατεία Αχιλλέα Θεοδούλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλιού Ζαννέτου, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνος, Γλάδστωνος και οι πάροδοι που οδηγούν στις συγκεκριμένες οδούς. Η αποκοπή θα γίνει από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, μέχρι τις επτά το βράδυ».

Σημειώνεται ότι «η στάθμευση στις οδούς που θα είναι αποκομμένες από την κυκλοφορία, θα απαγορεύεται, ενώ θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης».

Ο Δήμος Λάρνακας «καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου και στα σήματα τροχαίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic